1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
image4.jpg

"Az Adoptimim Plusz Kft az a könyvelő iroda, amely nemcsak az Ügyvédi Irodánk könyvelését látja el kifogástalanul, de naprakész adójogi és könyveléstechnikai ismereteikkel ügyeink vitelét rendszeres tanácsadással támogatják. Az Adoptimum Plusz Kft-t tevékenysége során a pontosság és precizitás jellemzi, ami a napjainkban feltétlenül szükséges innovációs készséggel párosul mind a könyvelés, mind az adótervezés tárgykörében."


Dr. Elek Tamás Mirkó ügyvéd 

 

"Az Adoptimum Kft sokkal több, mint egy egyszerű könyvelő iroda: az eddigi együttműködésünk során naprakész információkkal ellátott, kiváló partnernek bizonyult nem csupán a számvitel, hanem számos adózási és jogi kérdésben egyaránt. A stabil számviteli és adózási háttér lehetővé teszi számunkra azt, hogy a legfontosabbra koncentrálhassunk az informatikában: a fejlesztésre és a folyamatos innovációra."


                   
                                                          Szilágyi György, pénzügyi igazgató, Tresorit Kft

 

 „A tökéletes könyvelő kiválasztása fontos feladat egy vállalkozás életében, mivel a legbizalmasabb információkat, azaz cégünk pénzügyeit kezelik. Borcsi és kollégái munkájával felülmúlta kezdeti várakozásaimat, nemcsak a könyvelés teljes terhét vette le vállamról, de minden felmerülő problémát kiválóan kezel, mindamellett, hogy gyors és kielégítő választ kapok a legkacifántosabb kérdésemre is. Hozzászoktam a magas színvonalú kiszolgáláshoz, ajánlom másoknak is.”
                                                                        

                    Csák Gábor – Gold Trader & Co. Kft.


 

 

 


"Óvodánk - a dunakeszi Játszóház óvoda - a szerény költségvetési - működési kereteit az Ovigold Alapítvány segítségével igyekszik kiegészíteni. A mi alapítványunkra is, akárcsak minden más gazdálkodó egységre vonatkoznak a megfelelő könyvviteli, számviteli szabályok és beszámolási kötelezettségek, amiknek megpróbáltunk a magunk erejéből megfelelni.
Az évek során azonban egyre több olyan kérdés és feladat merült fel, ami szükségessé tette, hogy egy könyvelőt keressünk, és bármenyire is nem vagyunk a világ legnagyobb „cége”, de lehetőleg jót találjunk. Nekünk sikerült, hiszen az Adoptimum Plus Kft.-től a méretünk és a szerény lehetőségeink ellenére is megkaptuk azt a figyelmet, és pontosságot, ami lehetővé teszi számunkra a megbízható, nyugodt hátteret. Az anyagaink átadása-átvétele időben, zökkenőmentesen történik, a felmerülő kérdésekre választ kapunk, a könyvelésünk pontos, a bevallásaink, jelentéseink pedig időben elkészülnek.
Köszönjük az eddigi munkát és sok sikert kívánunk!"
                                                      

Madárné Kondacs Mária - óvodavezető Játszóház Óvoda, Dunakeszi

Gazdasági hírek

Valuta átváltás

Miről 

mire

  


Aktualitások